SKANSESPLLET 2017 – SHREK The Musical

Skansespillet glæder sig til at præsentere en forestilling for hele familien fyldt med latterbrøl, fugtige øjne og medrivende sange servereret af et sprudlende hold af skuespillere og et top tunet professionelt 12 mands orkester.

Shrek The Musical er en pragtfuld og hysterisk morsom nyopsætning, som vender op og ned på eventyrverdenen i en dansende, fortryllende, sjov og romantisk fortælling. Musicalen indeholder helt nye sange med musik af Jeanine Tesori og tekst og sange af David Lindsay-Abaire, men selvfølgelig er Shrek klassikeren ”I’m a Believer” med. Den er baseret på Dreamworks tegnefilm ”Shrek” fra 2001 og William Steigs bog” Shrek” fra 1990.

Den ildelugtende trold, Shrek, bor alene i sin sump. En dag bliver sumpen indtaget af en stor flok eventyrvæsner, og det viser sig at være den onde Lord Farquaad, der står bag. For at få sin sump tilbage skal Shrek ude på sit livs eventyr, og som følgesvend får han et talende æsel, som gennem sin altid friske replik og ukuelige optimisme, får rejsen mod Prinsesse Fionas fængsel til at blive alt andet end kedelig. Det bliver begyndelsen på et eventyr, som ikke går helt som planlagt.

Følg Shrek, vores usædvanlige helt, og hans loyale følgesvend Æslet på deres spændende eventyr for at redde den smukke (og temperamentsfulde) Prinsesse Fiona fra hendes fangenskab i tårnet, hvor hun vogtes af den kærlighedshungrende drage. Glæd dig til at møde ”wannabe” kongen Lord Farquaad i egen ”høje” person og alle de andre eventyrfigurer.

Alt i alt en eventyrfortælling du og resten af familien ikke må gå glip af…

Billetter købes på www.skansespillet.dk
Forestillingen opføres fra d. 6. til og med 15. juli 2017 på Skansen i Hals.
Hverdage kl. 19 og weekend kl. 15
Voksne Forsalg: kr. 120,- Ved indgangen: kr. 140,-
Børn (4-11 år) Forsalg: kr. 70,- Ved indgangen: kl: 80,-

Skansespillet 2017, Musicalen Shrek