Glæd dig til Skansespillets opsætning af musicalsuccessen The Addams Family! En musical om verdens skøreste familie, som elsker det mørke, elendighed og ubærlig sorg. Familiens datter, Wednesday Addams, er blevet en stor pige og hun har en chokerende hemmelighed. Hun er blevet forelsket i en ung mand fra en helt almindelig familie. Da hun fortæller det til sin far, Gomez, kommer han på noget af en opgave med at holde på datterens hemmelighed – især for sin smukke elskede kone, Morticia.

Familien Addams møder den potentielle svigerfamilie til en skæbnesvanger middag, hvor følelserne får frit løb. Mød den kære familie; Morticia, Gomez, Onkel Fester, Wednesday, Pugsley, Bedstemor og flere andre i en forrygende, hjertevarm historie om kærlighed, familie, og venskab … med et twist!

Glæd jer til opleve en musikalsk komedie med skøn musik og sangtekster af Andrew Lippa og manuskript af Marshall Brickman og Rick Elis, baseret på den legendariske tegneserie af Charles Addams.

Forestillingen har gået sin sejsrgang over hele verden siden premieren på Broadway og havde Danmarkspremiere i 2023. Skansespillets opsætning er den 2. amatøropsætning i Danmark og første gang som friluftsteater.

Skansespillet 2024 - The Addams Family