Vinterforestilling 2023

Vinterforestilling 2023

Skansespillets 2 børnehold glæder sig til at underholde publikum med de 2 vinterforestillinger, som de har forberedt i løbet af efteråret.

Fredag den 24. november kl. 19:00 og lørdag den 25. november kl. 13:00 i aulaen på Gandrup Skole.

Den første forestilling, der vil blive spillet er “En Landsby i Nød”, som opføres 14 børn mellem 1. og 5. klasse. I stykket følger vi en helt, der kommer til en landsby, hvis forsyninger til vinteren er blevet stjålet af deres onde nabolandsby! Det er derfor op til helten at redde landsbyen og skaffe deres forsyninger tilbage.

Efter en kort pause, hvor der selvfølgelig sælges kaffe og kage, samt andre forfriskninger, er vi klar med en forestilling mere, som hedder “En Allehelgens Krise” og spilles af 16 unge mellem 6. og 9. klasse. I denne forestilling starter vi lige inden Halloween, hvor monstrene er i fuld sving med at gøre sig klar til deres højtid. De bliver dog afbrudt i deres planlægning, da julemandens rensdyr og deres bevæbnede nisser kommer og kræver Halloween til at holde jul i, og kidnapper monstrenes skønjomfru i nød, så de ikke har noget offer til Halloween. Monstrene må derfor lægge en plan for, hvordan de frelser skønjomfruen i nød og redder Halloween ud af julens klør.

Begge forestillinger er skrevet af Liane Gjerlev Eriksen, som også har instrueret sammen med Mette Nørgaard.

Dørene åbnes 30 minutter før forestillingen.

Hvis du ikke har adgang til at printe dine billetter, kan du vælge mobilbillet, eller blot sige dit navn ved indgangen.

Bemærk at købte billetter ikke refunderes.

GOD FORNØJELSE

Skansespillets Logo
2023-11-25T15:24:48+01:00
Go to Top