Har du lyst til at spille teater? 

Den store sommerforestilling er ikke det eneste skansespillet har at byde på. Vi er nemlig også et sted der gerne vil give børn og unge muligheden for at afprøve deres talenter hele året rundt. Vi brænder for at indvie nye interesserede i dramaets fantastiske verden, og ligeledes udvikle tidligere deltager. Vi tror på at teater og drama er med til at give vores deltagere en god ballast, som de kan tage med sige videre i livet.

I år kan vi tilbyde to forskellige tilbud indenfor teaterundervisning:

Børneholdet som er for børn fra 1. klasse t.o.m. 7. klassetrin. Spilleperiode vil være d. 28. november 2019 – 1. december 2019. Holdet øver fast om mandagen fra kl. 18:00 – 19:00 plus enkelte weekender og opløb op til spilleperioden. Der afholdes opstartsmøde d. 19. august kl. 18:00. Senest tilmelding til holdet er 16. august 2019 For tilmelding til børneholdet send en mail til lia.eriksen@gmail.com

Ungdomsholdet udbydes til unge fra 7. klassetrin t.o.m 18 år. Det er således muligt at deltage på både børne og ungdomshold hvis man går i 7. klasse.

Spilleperiode for ungdomshold vil være fra 27. februar 2019 – 1. marts 2020. Holdet øver fast om onsdagen fra kl. 17:00 – 18:30 plus enkelte weekender og opløb op til spilleperioden. Første øvegang vil være d. 2. oktober. Senest tilmelding til holdet er 30. september.  For tilmelding til ungdomsholdet send en mail til ramskovcaroline@gmail.com

Ved tilmelding til et hold bedes i oplyse: Navn, adresse, tlf, klassetrin og alder, så giver vi nærmere besked når opstarten nærmer sig. Det eneste der kræves for at være med på holdet, er at man er medlem af foreningen.

Vi håber på at se masse dejlige børn og unge.

Vh Børne og ungdoms udvalget.

Skansespillets Børnehold
Skansespillets Ungdomshold