Fredag d. 26. og lørdag d. 27. november slår vi dørene op for Skansens to vinter-forestillinger: Det kan jo ikke hedder “jule-forestilling”, når det ikke handler om jul!! Men underholdning skal der nok blive.

Den første forestilling spilles af syv børn fra 1.-4. klasse. Forestillingen hedder “Mordet i Pandekagehuset” og handler om, hvad der egentlig skete i historien om Hans og Grethe, og hvorforde havnede i heksens hus. Alt dette når vi til bunds i, når politiet efterforsker sagen om den døde heks, og alle afgiver deres forklaring.

Efter en kort pause, hvor der selvfølgelig sælges æbleskiver og andre forfriskninger, er vi klar med en forestilling mere, som spilles af tolv børn fra 5.-9. klasse. Forestillingen, “En Familiesammenkomst”, handler om to søstre, deres børn og deres mor, der tager på ferie med en tredje søster, som de ikke har set, siden de var små. Mens den øvrige del af familien har levet et helt normalt liv, har den tredje søster levet en meget alternativ tilværelse sammen med sine børn. Disse forskellige livsstile kommer til nu at støde sammen. Mørk, men komisk historie, som delvist har hentet sin inspiration i “Addams familien”.

Begge forestillinger er skrevet af Liane Gjerlev Eriksen, som også er instruktør. Instruktør-assistent er Emilie Pedersen.

Forestillingerne spilles i aulaen på Gandrup Skole.

Billetsalget åbner snart…

Skansespillets vinterforestilling 2021