Julespillet 2015 – “Jul i Købmandsgården”, “Ind under jul” og “Da Nisserne blev sure”

26.-29. november 2015   –   torsdag & fredag kl. 18.15   –   lørdag & søndag kl. 14.00   –   Billetter: 80 kr + gebyr

Skansespillets juleforestilling 2015 er en rigtig klassiker, nemlig ”Jul i Købmandsgården”. Publikum kan godt glæde sig til en hyggelig familieforestilling i Ulsted Forsamlingshus.

Vi følger Købmand Keldberg og hans familie i dagene op til jul, hvor der er fuld gang i juleforberedelserne. Og som det hører sig til i et rigtigt eventyr er der både knas med kærligheden og julegæs, der stikker af, ligesom der kigges tilbage på julen i de gode gamle dage. Om gæssene dukker op igen og ”ænder” på middagsbordet, og om de unge mennesker finder ud af det med kærligheden må tiden vise! Men mon ikke det hele slutter med, at alle får en rigtig glædelig jul!

Skansespillets børnehold har også knoklet hele efteråret med to små forestillinger. Det ene stykke hedder ”Ind under jul”, og handler om da julemanden blev træt af børn og gaver og tog på juleferie. Det andet stykke hedder ”Da nisserne blev sure”, og her vil nisserne ikke finde sig i, at der ikke bliver stillet grød frem til dem!Som straf bytter de rundt på køerne på gårdene i landsbyen.

Det er hele tre forestillinger for én forestillings pris! Vi håber, at rigtig mange vil finde vej til Ulsted Forsamlingshus til en god gang julehygge, hvor vi udover forestillingerne byder på både gløgg, æbleskiver og julestemning.

2015 Jul i købmandsgården