Julespillet 2016 – “Betlehem By Night”, “Drillenisserne” og “Mig og Bedstefar… og så Nissepok”

24.-27. november 2016   –   torsdag & fredag kl. 18.15   –   lørdag & søndag kl. 14.15   –   Billetter: 80 kr + gebyr

Traditionen tro er der igen i år julestemning hos Skansespillet i Forsamlingshuset i Ulsted. Og igen i år har vi hele 3 forestillinger på programmet.

På Børneholdet har vi 12 friske unger, der laver en lille forestilling om hvordan drillenisserne redder Mads og Mettes hus, så de ikke skal flytte.

Ungdomsholdets 13 skuespillere vil bringe os i julestemning med Ole Lund Kirkegaards historie om drengen Ole (som i vores udgave er blevet til pigen Mie) som skal holde jul hos Bedstefar og dyrene på gården, hvor de får besøg af Nissepok.

Og endelig så står voksenholdet klar til fejre ”Betlehem by Night” – En hysterisk morsom julekomedie om Søstrene Abildgaard og deres problemer i forbindelse med opførelsen af det årlige julekrybbespil, som ikke går helt som planlagt. Men ”the show must go on”, som den lokale blomsterhandler, turistguide og sladretaske Margrethe Mosbjerg udtaler.

Handlingen vil vi lade være en overraskelse, og blot på vegne af ”Instruktøren” Hanne-Louise Abildgaard invitere jer alle til årets fantastiske juleshow i Helligåndskirken i den lille by Uldrup, hvor der er lagt op til det helt store show, med deltagelse af ”special celebrity gueststars”. Et show, som ifølge Hanne-Louise består af lutter højdepunkter, der vil henrykke publikum, og måske samtidig rette lidt op på det dårlige rygte hun har i byen.

Kom så Rudolf! It’s snowtime…

Vi glæder os til at se jer!

skansespillet-betlehem-by-night